Hirdetés

Válasz gomb jöhet a Facebookra



|

A Facebook ezúttal is néhány kiválasztott felhasználóval teszteli az új elképzeléseket.

Hirdetés

A Facebook ezen a héten a kommentlést érintő funkciókat tesztelt, többek között egy válasz gombot, és egy olyan rendszert, amely az érdekesebb kommenteket az adott téma tetejére emeli. A közösségi oldalon ezúttal is csak a felhasználók egy kis csoportja számára tették elérhetővé az újdonságokat.


A frissítés a népszerű vagy sok választ kapott kommenteket felülre helyezi, ezen felül pedig megjelent a válasz gomb is, amelynek a segítségével közvetlenül, kommentekre válaszolva lehet majd hozzászólni. Ennek köszönhetően egy-egy bejegyzés igen szerteágazóvá válhat, hiszen a kommentszekcióban külön társalgások indíthatóak ilyen módon.


Amikor válasz érkezik egy hozzászólásra, akkor az eredeti bejegyzésre vonatkozóak kékre színeződnek, míg az új kategóriák fehérek lesznek. Ilyen esetben könnyebb lehet követni egy beszélgetést, ha valaki eltér az eredeti témától. A Facebook egyik szóvivője úgy nyilatkozott, hogy jelen pillanatban még csak egy apróbb tesztről van szó.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.