Hirdetés

Valódi pénzt verhetsz el a Facebookon



|

A közösségi oldal hamarosan pénzzel is enged minket játszani.

Hirdetés

Miután a valaha szebb napokat megélt Zyngának egyértelműen merőben új stratégiára van szüksége a túléléshez, természetesen tényleg új megoldásokban gondolkoznak. Ennek keretében szerencsét próbálnak a valódi pénzzel játszható játékok világában is. A Facebook hamarosan elindítja a ZyngaPlusPoker és a ZyngaPlusCasino appokat, amelyeket elsőként Nagy-Britanniában lesznek játszhatóak. Elsőként asztali gépeken, később mobilon is hozzáférünk az újdonságokhoz. 

A Facebook szerint a közeljövőben több, hasonló elképzelés alapján működő játékot is kiad majd a Zynga, tehát igyekeznek valódi pénzt bevonni a virtuális világba. A Zynga egyébként a két fenti játékának a weboldalát már áprilisban elindította. 

A pókeres és a kaszinós megoldások összesen 160 féle játékot kínálnak, és mindegyikben valódi pénzt tudunk használni. A Zynga a briteknél a Bwin.Party Digital Entertainmenttel társult a kivitelezés miatt. A Zynga Amerikába is szeretné minél előbb kivinni a valódi pénzt használó játékait. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.