Hirdetés

Várakozáson felül a PlayStation 4 eladások



|

Kiválóan fogy a konzol, ráadásul Japánban csak most szombaton kerül majd piacra.

Hirdetés

Az elmúlt körülbelül négy hónap során a konzolos játékosokat részben a PlayStation 4 eladások és XBOX One értékesítések tartották izgalomban, amely nem meglepő annak fényében, hogy az érdeklődő fogyasztók többsége a vásárlás előtt valamiféle objektívnek nevezhető lencsén keresztül próbálja mérlegelni az eszközök egymáshoz viszonyított életképességét.
 

Hirdetés


A hardverek háborújának kimenetelét természetesen az elérhető játékok fogják majd meghatározni, azonban egyelőre semelyik eszköz felhozatala alapján sem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Az érdeklődők momentán három fő szempont alapján próbálnak döntést hozni: az egyik az eszközök technikai színvonala, a másik az elérhetőség, a harmadik pedig az ár. Jelen pillanatban mindegyik a téren a PlayStation 4 vezet: az erősebb hardverének köszönhetően jobb grafikai minőséget képes nyújtani a konkurens terméknél, ráadásul olcsóbb és több piacon kapható.


Főként a legutóbbi körülmény miatt nem meglepő, hogy a Sony friss tájékoztatása szerint most február 8-ig világszerte 5,3 millió darabot sikerült eladni a konzolból, míg a Microsoft legutóbbi pénzügyi beszámolója alapján az XBOX One-ból január 23-ig „csupán” 3,9 millió fogyott. A japán gyártó állítása alapján a március végével befejeződő idei első negyedévre eredetileg 5 milliós eladást prognosztizáltak, ráadásul a tradicionálisan erős eladásokkal kecsegtető hazai pályán csak most szombaton kezdődik meg a PlayStation 4 forgalmazása.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.