Hirdetés

Vasember asszisztensét építi Zuckerberg



|

Saját digitális asszisztenst szeretne Zuckerberg.

Hirdetés

Mark Zuckerberg szereti a kihívásokat, és 2016-ra felállított magának egy személyes projektet is. Életre szeretné kelteni Vasember digitális asszisztensét, Jarvist - mondjuk. 

Hirdetés

Természetesen Zuckerberg valójában egy saját mesterséges intelligenciát szeretne megalkotni, aminek a feladata az lenne, hogy segítsen még hatékonyabban kezelni a saját dolgait. 

Zuckerberg azt mondja, az egyszerű AI feladata az otthoni dolgainak és a saját munkájának a segítése. Megtanítaná neki, hogy mindent vezéreljen a házában, majd, hogy arcfelismerés alapján beengedje a kapunál a barátait. A munkában emellett a virtuális valóságban jelenítené meg az egyes adatokat, hogy Zuckerberg jobban kezelhesse az ügyeit. 

Akárhogyan is nézzük, nem kis célkitűzés egy effajta asszisztenst megalkotni. Egyelőre nem tudni, hogy mennyi idő és erőforrás lesz szükséges a feladathoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.