Hirdetés

Véglegesedett a Youtube új kinézete



|

Minden eszközön azonos felület megjelenítésére törekszik a Google.

Hirdetés

Az idei évet a Google erős dizájnváltásokkal indítja, hiszen egyrészt hamarosan általánosan elérhetővé fog válni a Maps teljesen megújult kezelőfelülete, másrészt pedig mától kezdve a Youtube is frissített megjelenéssel fogadja a videózni kívánókat.
 

Hirdetés


Publikus felületeinek egységesítése jegyében az új Youtube már a Google által erőltetett kártyás jellegű megjelenést használja, a tartalmak a kijelző közepén jelennek meg. A tájékoztatás szerint a változtatások célja a kinézet különféle típusú eszközök közti szinkronba hozása, bár magas felbontású kijelzőkön nem skálázódik tökéletesen a központi blokk, oldalfelé sok a kihasználatlan üres hely.


Ezen túlmenően funkcionális újításokat is kapott a Youtube, ugyanis egyszerűbbé vált a feliratkozások és lejátszási listák kezelése. Az új felület átgondoltnak és magától értetődően használhatóan tűnik, így a szokásostól eltérően ezúttal talán nem kelt majd óriási felháborodást a tweakelés.


(Forrás: Youtube blog)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.