Hirdetés

Végre használható az iOS-es Facebook kliens



|

Az Apple mobil Facebook kliense végre olyan frissítést kapott, melyben kiküszöbölték az eddigi bosszantó hibákat.

Hirdetés

Nem mondhatni, hogy zökkenőmentes volt a Facebook iOS-es alkalmazásának eddigi élete. Hónapokon át toldozgatták-foltozgatták, de csak nem jutottak előrébb. Lassú, használhatatlan alkalmazás volt, sokan át is tértek a touch.facebook.com oldalra, kitéve azt könyvjelzőnek a Home Screen-re - és a vicces az egészben, hogy sokkal-sokkal használhatóbb volt, mint az akkori Facebook app.

Tegnap viszont végre frissült az app, ami mindenképp jó hír, hiszen ezúttal végre fontos "hibákat" illetve inkább kényelmetlenségeket sikerült kiküszöbölniük a fejlesztőknek. Állításuk szerint ezúttal nem is csupán átírták, hanem teljesen újraírták a programot. Azt, hogy ezzel pontosan milyen változásokat eszközöltek, megtudhatjátok a Macworld ide vonatkozó írásából.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.