Hirdetés

Végre jobb lesz fotót tweetelni



|

A Twitter már nem vagdossa meg a közzétett képeket.

Hirdetés

A Twitter a folyamatos fejlesztések jegyében a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a folyamokban látható képekre. Egy friss változtatásnak hála immáron másképp jelennek meg a fotók. 

Hirdetés

A képek így már teljes méretükben, fekvő vagy négyzetes formában láthatóak, ahelyett, hogy furcsa módon meg lennének vágva. 

Mindez remek hír azoknak, akik rendszeresen vagy gyakran tweetelnek képeket. A jövőben elméletben nem kell attól tartani, hogy a kirakott képen pont a fejünket vágja le a szolgáltatás, hogy a kép közepét mutassa. 

Ha minden jól ment, akkor a frissítésnek mostanra mindenkihez el kellett jutnia. A bejegyzések ezen felül másképp jelennek meg akkor is, ha több fotót tartalmaznak. Ilyenkor fotókollekcióra emlékeztető nézetet látni, az egyikből nagyobb előnézettel. 

Ez utóbbi hasonló a Facebooknál látottakhoz, és szerencsére nem sok kicsi indexképből áll. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.