Hirdetés

Végre le lehet némítani az unalmas tweetelőket



|

Az elrejtett ismerősök nem szereznek tudomást a mellőzésükről.

Hirdetés

Néhány hét zártkörű tesztelés után a Twitter nagyon régóta kért újítást jelentett be, amely segítségével véglegesen le lehet némítani a kellemetlen ismerőseinket. Ez nem egyenértékű a követésük befejezésével, azaz a kérdéses személyek nem szereznek tudomást arról, hogy a csiviteléseik kellemetlenné váltak számunkra. A Facebook már nagyon régóta rendelkezik ugyanilyen lehetőséggel.
 

Hirdetés


A közösségi szolgáltatás tájékoztatása szerint a problémás egyének lenémítása után semmilyen tőlük származó információ nem jelenik meg a hírfolyamunkban, továbbá SMS és push értesítések sem érkeznek tőlük. Sajnos specifikus Twitter címkéket (hashtageket) nem lehet letiltani, ilyen funkcionalitással a Tweetbot kliensprogram rendelkezik.


A némítási lehetőség az elkövetkező napokban válik minden felhasználó számára elérhetővé, a webes felület mellett természetesen a mobilos verziókban is használható lesz az újítás.


(Forrás: The Verge | Fotó: Tash Lampard)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.