Hirdetés

Végre van dislike!



|

De sajnos csak a Facebook Messengerben, és nem is gombként, hanem matricaként hozták ki.

Hirdetés

A Facebook kedden végre bemutatta egyik legjobban várt szolgáltatását, a „dislike”-ot. A felhasználóknak eddig nem volt lehetőségük rá, hogy kifejezzék nemtetszésüket egy-egy, a közösségi oldalon megosztott tartalommal kapcsolatban. Most végre megtehetik ezt, de sajnos az ingyenes csomagban letölthető matrica csak a Facebook üzenetküldő szolgáltatásában, a Messengerben lesz használható.

Hirdetés

A csomagot a Sticker Store-ból tölthetik le a felhasználók. A hozzászólásokra és s státuszfrissítésekre sajnos továbbra sem reagálhatunk velük, de a barátainknak buzgón küldözgethetjük majd a virtuális matricákat, ha nem tetszik, amit megosztanak velünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.