Hirdetés

Windows 8-as köntösben a Twitter



|

Októberben ígérték, most megjött a Twitter Windows 8-ruhába öltözve.

Hirdetés

Többé a Windows sem szégyenkezhet amiatt, hogy neki nem jár saját Twitter app. A közösségi hálózat kiadta azt az alkalmazását, amely a mikroblogszolgáltatást kifejezetten a Windows 8-cal szerelt készülékekre, PC-kre, tabletekre hozza el. A szokásos fülek mellett néhány extra is került a programba.

A Snap nézet segítségével átméretezhető az ablak, és mellett más appokat is használhatunk. A galériákban emellett megjeleníthetjük a fotókat, a Share és a Search funkciók pedig lehetővé teszik, hogy bármilyen alkalmazásból tweeteljünk vagy pedig keressünk. Az értesítéseknek és az élő csempéknek hála biztosan nem maradunk le semmiről, ha a gép előtt vagyunk.

Bár a Twitternek korábban minden nagyobb platformra volt már saját alkalmazása, a Windows valamiért sokáig kimaradt. Az oldal tavaly októberben ígérte meg, hogy Windows 8-ra is megérkezik majd az app, de mindeddig néma csend övezte az újdonságot - ami itt érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.