Hirdetés

YouTube Mobile a Vodafone-tól



|

Először Angliában, majd egész Európában elérhető lesz a szolgáltatás.

Hirdetés

 

A Vodafone új megállapodásának értelmében a mobilszolgáltató felhasználói ezentúl a YouTube adta előnyöket is élvezhetik majd - szabadon tölthetnek le és fel, illetve továbbíthatnak videókat a YouTube Mobile segítségével. A Vodafone új szolgáltatása Angliában és Nagy-Britannia többi részén már most elindul, Európában pedig az idei évben tenné elérhetővé ezt az újdonságot a szolgáltató.

 

A cég jelenlegi álláspontja szerint legkésőbb az idei év végéig terjesztené ki új szolgáltatását az egész kontinensre. Ezzel a Vodafone csatlakozott az olyan mobilcégekhez mint a Cingular, a Sprint, a T-Mobile USA, vagy a Verzion (Amerikában ezeknél a szolgáltatóknál már elérhetőek a YouTube adta előnyök).

 

Érdekesség, hogy a Vodafone a napokban más szerződéseket is kötött. Így a felhasználók nem csak a fent említett YouTube Mobile-t használhatják majd, de mobiljukról kényelmesen férhetnek hozzá az eBay és a MySpace rendszereihez is. Mindhárom szolgáltatás a Vodafone Live opciójának keretében lesz elérhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.