Hirdetés

3D fotó- és filmpályázat



|

3D fotó- és filmfesztivált rendeznek Ipolytarnócon

Hirdetés

A Bükki Nemzeti Park, a Novohrad-Nógrád Geopark és a Gelka System Kft 3-dimenziós fotó- és filmpályázatot hirdet. A kezdeményezés kissé merésznek tűnhet, de a szervezők számítanak a kísérletező kedvű amatőrökre, illetve a pályakezdő fiatal alkotókra.

 

Ipolytarnóc
Ipolytarnóc

 

A pályázaton bárki indulhat, a téma szabadon választott. A beérkező műveket szakmai zsűri bírálja el. A díjkiosztásra és a pályamunkák bemutatására 2010 október 9-10-én kerül sor az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület Látogatóközpontjában. A legjobb alkotások értékes tárgyjutalomban részesülnek. A részletes kiírás megtekinthető a központ honlapján.

 

Közvetlen link a felhívás PDF változatára itt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.