Hirdetés

44 ezer dollárt adtak Pharrell kalapjáért



|

Az Arby's szendvicslánc az eBay-en „vásárolta vissza” a jellegzetes tökfödőt, amit a zenész a Grammy-díjkiosztón viselt.

Hirdetés

Pharrel Williams nagy feltűnést keltett, amikor az idei Grammy-díjátadón egy hatalmas kalapban jelent meg. Az amerikai Arby's gyorsétteremlánc szemfüles marketingesei kiszúrták, hogy a Vivienne Westwood által tervezett fejfedő nagyon hasonlít a logójukra, ezért egy meglehetősen népszerű Twitter-bejegyzésben „visszakérték” azt a zenésztől.

Hirdetés

Pharrell válaszul feltette a kalapot az eBay-re, azzal, hogy az eladásából befolyó bevételt jótékonysági célra fordítja. (Az énekesnek One Hand to AnOther néven saját alapítványa van, amely veszélyeztetett fiatalokat támogat.)

Az Arby's megszimatolta az újabb reklámlehetőséget, és 44 100 dollárért megvásárolta a mókás „pop-kulturális ereklyét”.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.