Hirdetés

600 000 könyv, 2300 forintért



|

Már el is indult az Amazon Kindle Unlimited szolgáltatása.

Hirdetés

Alig, hogy kiszivárgott, mit is tervez az Amazon, az elképzelés valósággá vált. Elindult az online óriás Kindle Unlimited nevű szolgáltatása, amelynek keretében előfizetéses rendszerben biztosítanak 600 000 e-könyvhöz és több ezer hangoskönyvhöz hozzáférést, havi 9,99 dollárért cserébe. Az előfizetés nem csak Kindle eszközökön keresztül lehetséges, az iPadre, iPhone-ra és Macre írt Kindle appon át is megoldható. 

Hirdetés

A szolgáltatás keretében rengeteg nagy sikerű könyvhöz lehet hozzáférni, többek között az összes Harry Potter és A hobbit könyv elérhető, ahogy Az éhezők viadala széria és a Pi élete is. Mindezzel az Amazon alaposan rálicitált a hasonló elven működő Scribd és Oyster kínálatára. 

A Kindle Unlimited 30 napig ingyenesen próbálható ki, illetve ajándéka jár hozzá egy három hónapos tagság az Audible szolgáltatáshoz, ami több mint 150 000 hangoskönyvet biztosít. Ezután a Kindle Unlimited havi 9,99 dollárba kerül, a legnagyobb hibája viszont az, hogy egyelőre csak Amerikában lehet rá előfizetni, a további országokat majd később támogatják. 

 

Fotó: Wired

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.