Hirdetés

A Gravitáció minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéjét produkálta



|

Alfonso Cuarón Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével forgatott sci-fije három nap alatt 55,6 millió dollárt termelt.

Hirdetés

A kritikusok agyondicsérték Alfonso Cuarón legújabb, Gravitáció című filmjét, de a Sandra Bullock és George Clooney főszereplésével készült sci-fi a mozipénztáraknál is remekül teljesített, a bemutatását követő három napban összesen 55,6 millió dolláros bevételt termelt az Egyesült Államokban.

Ez minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéje – ráadásul Bullock és Clooney számára is rekord: még egyik filmjük sem kezdett ilyen erősen.

Hirdetés

A film meglepően sokat kaszált a 3D-s vetítéseken. Egy átlagos produkció nagyjából a bevételei felét szedi össze a 3D-s mozikban: a Gravitáció esetében ez az arány 80 százalék volt; ráadásul az eladások 20 százalékát az IMAX-mozik produkálták.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.