Hirdetés

A Hellboy rendezőjének elképesztő nyitójelenete a Simpson családban



|

Guillermo del Toro a horror műfaja előtt tiszteleg kedvenc rajzfilmsorozatunk vasárnapi részében. Nem is akárhogyan.

Hirdetés

Vannak, akik szerint a Simpson család mára kifutotta magát, míg mások továbbra a tévétörténet legjobb produkciójának tartják a 25. évadját koptató showt.

Én a magam részéről azok közé tartozom, akik szerint Matt Groenig animációs sorozata mindig tud valami újat mutatni a rajongóknak. Ahogy azt a vasárnap bemutatásra kerülő Treehouse of Horror XXIV című rész fantasztikus nyitójelenete is remekül példázza. A bevezetőt Guiilermo del Torro, a Hellboy, a Penge, a Pán labirintusa, az Ördöggerinc, a Cronos és a Pacific Rim direktora rendezte – a tőle megszokott magas szakmai színvonalon.

Hirdetés

„Eredetileg arra gondoltunk, hogy [kizárólag] a saját filmjeim szereplőivel és motívumaival dolgozunk, de végül úgy döntöttem, a filmtörténetnek azokat a lényeit és szörnyeit is felvonultatom a nyitójelenetben, amelyek nagy hatással voltak rám” – mondta del Toro a USA Today-nek nyilatkozva.

A végeredmény lenyűgöző lett: a közel három perces nyitójelenetben a rendező többek között Edgar Allan Poe, Alfred Hitchcock és Stephen King művei előtt tiszteleg. „Végül csak az ötvened részét tudtam belezsúfolni a jelenetbe annak, amit szerettem volna – nyilatkozta a rendező. – Nagyszerű, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy szerelmes levelet írjak két dolognak, amit nagyon szeretek: a fantasy- és horrorfilmeknek, illetve a Simpson családnak. Elképesztően élveztem ezt a feladatot.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.