Hirdetés

A hét kütyüje: Karácsonyi ajándék webmestereknek



|

Nincs ötletünk arra, hogy mivel lepjük meg blogtulajdonos ismerősünket a közelgő ünnepek alkalmából? Íme a megoldás!

Hirdetés

A Tinkerblog szakértője egy karácsonyi csengettyűt ajánl olvasóinak, amely pár perc munkával látogatásjelző szerkezetté alakítható. Egy-két sornyi programozás, és máris csilingelés kisér majd minden egyes alkalmat, amikor valaki az oldalra látogat - nagy olvasószámmal rendelkező hírportálok számára tehát ellenjavallott. Ezúton kérnénk meg olvasóinkat: ne ajándékozzanak nekünk ilyet.

 

arduino.jpg

 

Pár alkatrészre lesz csupán szükségünk az elkészítéshez: egy apró harangocskára, egy kisfeszültségű szervómotorra, egy Arduino programozható vezérlőre, egy nagyobb-erősebb és egy kisebb gemkapocsra,  valamint néhány sornyi programkódra.

 

Az eszköz elkészítésének pontos, részletes leírása ezen a hivatkozáson található meg. Végezetül pedig még egy kép a kész szerkentyűről:

 

arduino2.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.