Hirdetés

A világ legerősebb DVD kamerája



|

Állókép felbontásban a DC50 a DVD-s videokamerák között a világon a legnagyobb teljesítményű.

Hirdetés

dc50.jpg
A DC50 a világ első 5 megapixeles, DVD-re rögzítő videokamerája. A CCD képérzékelővel épített modell a videókat közvetlenül DVD-re rögzíti, a képeket pedig miniSD vagy a kapacitás korlátokon túllépő miniSDHC kártyára. A kamera 16:9 méretű széles formátumban rögzíti a felvételeket. A 2,7" LCD és a 0,27" színes, elektronikus kereső széles formátumban is lehetővé teszi a videó megtekintését mind a felvétel, mind a lejátszás során.

 

A DC50 10-szeres optikai zoom objektívje az ND szűrővel és a Super Range optikai képstabilizátorral szintén a Canon egyedülálló megoldása - elsőként a HV10 kamerában találkozhattunk ezekkel az újításokkal. A Super Range képstabilizátor képes a nagy és kis frekvenciájú rezgések érzékelésére is (mint például a felhasználó légzéséből adódó testrezgések) ennek eredményeképpen hatékonyan kompenzálja a kamera bemozdulásait.
Az osztott utas feldolgozásnak köszönhetően fényképeket videó rögzítése közben is készíthetünk - nincs szükség a felvételi mód váltására, vagy a videofelvétel megszakítására. A kamera kompatibilis a PictBridge nyomtatókkal, így a képek közvetlenül kinyomtathatók.

 

A kamera támogatja a nagykapacitású kétrétegű (Dual Layer) adathordozókat (DVD-R DL), így akár 108 perces anyagot is rögzíthetünk egy lemezre, amit nagyban segít, hogy a készülékhez megnövelt teljesítményű akkumulátor is beszerezhető. A menürendszer egyik különlegessége a „Gyors indítás" funkció. A videokameráknak a bekapcsolás után általában néhány másodpercre szükségük van ahhoz, hogy felvételre készen álljanak. A „Gyorsindítás" gomb segítségével azonban a Canon új videokamerái szinte azonnal felvétel módba kapcsolhatók.

 

A DC50 főbb jellemzői:

  • 5,39 megapixeles CCD, RGB primer színszűrő, közvetlen rögzítés DVD (-R/-RW/-R DL) lemezekre
  • 10-szeres optikai zoom objektív, optikai képstabilizátor
  • DIGIC DV II képfeldolgozó processzor a kiváló képminőségért és a jó minőségű fényképek készítéséért
  • Hosszabb felvételi idők, kétrétegű lemezek támogatása, alacsony áramfogyasztás
  • Egyszerű egykezes kezelés, „Gyorsindítás" funkció
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.