Hirdetés

A Vimeo is beszáll a sorozatgyártásba



|

A népszerű videómegosztó egy hatrészes vígjátéksorozattal száll be az online műsorpiacra.

Hirdetés

A Vimeo szerdán jelentette be, hogy több népszerű videóstreaming-szolgáltatóhoz hasonlóan, beszáll a tartalomgyártásba. A portál egy hatrészes, High Maintenance című vígjátéksorozatot rendelt meg; a szériát még az idén bemutathatják. A független tévések által készített show 13 epizódja már tavaly felkerült a portálra. A sorozat főhőse egy marihuána-dealer, akit Ben Sinclair alakít.

Hirdetés

A High Maintenace-t a Vimeo filmkölcsönző és forgalmazó szolgáltatása, a Vimeo On Demand előfizetői számára készítik. A cég több egyedi tartalmat is szeretne forgalmazni, az idén 10 millió dollárt akarnak licencelésre fordítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.