Hirdetés

A Vimeo már osztályozza a tartalmait



|

Korhatáros ajánlásokkal látja el a népszerű szolgáltató a videóit.

Hirdetés

A népszerű videomegosztó, a Vimeo bejelentette, hogy tartalomosztályozással látja el a videóit. Mostantól minden, az oldalra kerülő anyag egy apró kitűzőt kap a címe mellé, amely lehet All Audiences (mindenki számára), Mature (felnőtt) vagy Not Yet Rated (még nem értékelt).

A meztelenséget, erőszakot vagy illegalitást tartalmazó videók felnőtt tartalomnak minősülnek. Az új értékelések segítségével könnyebb kitalálni, mire számíthatunk. Jelenleg a felnőtt tartalmak még nem szűrhetőek, de a jövőben ez az opció is elérhetővé válik. 

Mostantól amikor egy videót feltöltünk az oldalra, a készítőnek meg kell mondania, tartalmaz-e valamilyen elemet a korábban felsoroltakból. A bejelölt kategóriák alapján az osztályozás megjelenik a videó címe mellett. A felnőtteknek szóló tartalmak továbbra is engedélyezettek maradnak az oldalon, így nem kell olyasfajta szűrésre számítani, mint a Twitter Vine appjában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.