Hirdetés

Adobe szoftvercsomagot egyetlen videóért?



|

Új játék: videótippért nyereményözön!

Hirdetés

A PC World és a VideoSmart.hu szokatlan videokészítői pályázatot indított el: egy alig pár perces, saját készítésű tipp-videóval Adobe Web Premium szoftvercsomagot, Inno3D GeForce 9600 videokártyát és rengeteg Logitech eszközt nyerhetünk!


Az 1 millió forint összdíjazású pályázaton az a tipp-videó nyeri a fődíjat, amelyet a legtöbben néznek meg június 30-ig. A tipp-videók témája szabadon választott: főzőcske, autószerelés, számítástechnika, ház körüli munkák, barkácsolás, kreatív hobbi, szóval bármilyen ötletes videót lehet feltölteni, ami az élet valamely "hogyan?" kérdésére ad választ.


Nem szükséges különösebb videós szaktudás, a hangsúly a videók tartalmán van, és akár egyszerűbb videokamerával, digitális fényképezőgéppel is lehet rögzíteni a tippeket. Az alábbi videó ad némi útmutatót.



A VideoSmart.hu a legjobb nyolc versenyzőt díjazza, és a legjobb videók a PC World videó oldalán is megjelennek. További információ a VideoSmart.hu oldalán, itt.


Az első két fődíjat - egy Adobe CS3 Web Premium szoftvercsomagot és egy Adobe Photoshop CS3 Extended képszerkesztő szoftvert - az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. ajánlotta fel.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.