Hirdetés

Amerika Kapitány lenyomta Batmant és Supermant



|

A Warner Bros. kilenc új DC Comics szuperhősfilm bemutatását tervezi.

Hirdetés

A The Wrap és a Variety híre szerint az eredetileg tervezettnél több mint egy hónappal korábban mutathatják be a Batman V. Superman: Dawn of Justice-t. A forgalmazó Warner Bros. 2016. május 6-ról március 25-re tette át a premiert, mert nem akarta a Marvel rendkívül sikeres Amerikai Kapitány-szériájának következő részével egy időben piacra dobni a filmet. Döntésükben csak megerősítette őket, hogy a múlt héten bemutatott A galaxis őrizői is hatalmas bevételt termelt a hétvégén.

Hirdetés

A Wrap szerint a Batman v. Supermant 3D-ben fogják vetíteni a mozik. Zack Snyder filmjének bemutatóját eredetileg jövő júliusra tervezték, de később többször is elnapolták a forgatást. Most viszont már javában dolgoznak, a rendező több, a forgatási helyszíneken készült fotót is megosztott az interneten. A mozi igazi sztárparádét ígér: Batmant Ben Affleck, Supermant Henry Cavill, Wonder Womant pedig Gal Gadot játssza.

A Warner Bros. vezetőinek a bemutató időpontjának megváltoztatása ellenére sem kell aggódniuk amiatt, hogy a DC fél szuperhősvilágát felvonultató mozi nem vonz majd elég nézőt. A Marvel az áprilisban bemutatott Amerika Kapitány: A tél katonájával bebizonyította, hogy a nagy költségvetésű blockbusterek nem csak a nyári szezonban lehetnek sikeresek.

A Wrap szerint a hollywoodi stúdió 2016 és 2020 között évi két DC Comics filmet szeretne bemutatni. Azt egyelőre nem jelentették be, hogy mely hősöket akarják a gyöngyvászonra vezényelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.