Hirdetés

Amikor a Photoshop nem csak mellnagyobbításra jó



|

Az átlagember számára jórészt az általános elgondolás, hogy a fotómodellről sorozat készül, aztán a Photoshop mágus vékonyabb derekat és nagyobb melleket rajzol neki, és itt véget is ért a lehetőségek sora. Michael Oswald bebizonyította, hogy művészet is létezik ezen túl.

Hirdetés

Láttunk már elképesztő trükköket és manipulációkat Photoshop (vagy más hasonló képszerkesztő) segítségével, de sok embernek főképp csak az jut eszébe, hogy a címlapfotókon hogyan alakulnak át a mellek, hogyan lesz formásabb a női hátsó, kockásabb a has.

Michael Oswald, fotós és grafikus is előszeretettel használja a Photoshop és a a 3D Max nyújtotta lehetőségeket, de nem egy kicsit másra, mint amit megszoktunk. Művei egészen új értelmet nyernek, az Electrose oldalán megtekinthetően a művész eredeti fotói, valamint az azokból készült alkotások, érdemes egy pillantást vetni ezekre a munkákra ide kattintva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.