Hirdetés

Anthony Hopkins: a Breaking Bad a színjátszás csúcsa



|

Az Oscar-díjas színész levélben gratulált a főszereplő Bryan Cranstonnak és a stáb többi tagjának.

Hirdetés

A hírek szerint Anthony Hopkins nagy Breaking Bad-rajongó: az Osar-díjas színész gyakorlatilag egy szuszra végignézte az AMC drámasorozatának mind az öt évadát. „Az ön alakítása Walter White szerepében a legjobb színészi teljesítmény, amit valaha láttam. Remek munkát végeztek – elképesztő munkát” – áradozott állítólag Hopkins Bryan Cranstonnak írt gratuláló e-mailjében; a levelet a Hank partnerét, Steven Gomezt játszó Steven Michael Quezada hozta nyilvánosságra a Facebook-oldalán.

Hopkins, akit a világ legjobb színészei között jegyeznek, a sorozat egész stábjának munkáját méltatta. „Egészen rendkívüli az a tiszta erő, ami mindenkiből süt, aki részt vett ebben a produkcióban – írta a Hannibal-filmek sztárja. – Olyan volt [ez a sorozat], mint egy nagy jakobinus, Shakespeare-i vagy görög tragédia.”

Hirdetés

A stáb bizonyára nagyra értékelte a színész levelét, aki a rajongók többségéhez hasonlóan csalódottnak tűnt, amiért az AMC levette műsoráról a Breaking Badet. „Ez a fajta alkotás/művészet ritka – szögezte le Hopkins – és amikor néha, mint ennek az epikus műnek az esetében is, megmutatkozik, új reményt ad az embernek.”

Hopkins gratulációja nagy sajtóvisszhangot keltett. Talán éppen ez volt az oka annak, hogy Quezada törölte azt a Facebook-bejegyzést, amelyben nyilvánosságra hozta a levelet. Szerencsére a The Verge még időben lementette az e-mail teljes szövegét, amelyet itt olvashattok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.