Hirdetés

Az Emmy után egy Golden Globe-ot is begyűjtött a House of Cards



|

Robin Wright, a Netflix sorozatának egyik főszereplője a legjobb színésznőnek járó díjat kapta meg a televíziós dráma kategóriában.

Hirdetés

A Netlix saját gyártású sorozata, a Kevin Spacey főszereplésével készült House of Cards a tavalyi Emmy-díjak után egy Golden Globe-ot is bezsebelhetett. A rendkívül rangos elismerést Robin Wright, a széria egyik főszereplője kapta, akit a televíziós dráma kategória legjobb színésznőjének találtak az idén.

Hirdetés

Wright, aki nemrégiben emlékezetes beszédet tartott a CES-en egy ambiciózus politikusfeleséget alakít a sorozatban, aki odaadóan támogatja kapzsi és a legdurvább eszközöktől sem visszariadó férjét, Frank Underwoodot (Kevin Spacey) abban, hogy minél nagyobb hatalmat szerezzen az amerikai képviselőházban.

Ez az első Golden Globe, amelyet sikerült elhoznia a Netflixnek. Wrightnak erős mezőnyben ítélték oda a díjat, amelyért az online csatorna egy másik sorozata, az Orange is the New Black színésznője, Taylor Schilling is versenyben volt.

A House of Cards második évada február 14-én debütál a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.