Hirdetés

Az év legjobb iPhone fotói



|

Az Apple fotópályázatán kiderült, hogy a legjobb fényképező a zsebünkben is elfér.

Hirdetés

Más kameráknak nagyobb szenzoraik vannak, vagy nagyobb felbontású képeket készíthetünk velük, de az iPhone a megbízható képfeldolgozás, a nagy teljesítmény és a nagyszámú képszerkesztő alkalmazás kombinációjával mégis számtalan fotós tetszését nyerte el. Ez is nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy a This Is My Next vásárlási tanácsadó alkalmazás az iPhone 5S-t nevezte meg a legjobb okostelefonnak.

Hirdetés

A döntést jól illusztrálják az éves iPhone Fotós Díjakra beérkezett pályaművek; a 2014-es verseny nyerteseit nemrég hirdették ki. A fent látható kép lett az abszolút befutó, készítője Julio Lucas az Év Fotósa díját nyerte el. A kép Argentínában, a Perito Moreno gleccsernél készült. „Általában tartózkodom a filterek használatától. Szeretném, hogy a képeim hagyományos formában készüljenek, és segítsenek a maguk valóságában megmutatni az elkapott pillanatokat, ahelyett, hogy manipulálnák azokat a túl sok szűrővel.”

A pályaműveket csak iOS-es eszközökkel lehetett elkészíteni és szerkeszteni – bármiféle Photoshop-os utómunka tilos volt. A nyertes képek galériája megtekinthető az iPhone Photography Awards oldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.