Hirdetés

Ben Affleck lesz a következő Batman



|

Ben Affleck játszhatja el Batman szerepét a franchise következő, 2015-ben bemutatásra kerülő részében.

Hirdetés

A Variety beszámolója szerint Ben Affleck lesz a következő Batman. A színész Christian Bale-t váltja a milliárdos igazságtevő Bruce Wayne szerepében. A hírt a gyártó Warner Bros stúdió is megerősítette. Affleck Henry Carvillel együtt játszik majd a 2015-ben debütáló Batman/Superman filmben.

Az amerikai színész-rendező az elmúlt években komoly sikereket aratott: a 2012-es, három Oscar-díjjal jutalmazott Argo-akció egycsapásra a legbefolyásosabb hollywoodi filmesek közé emelte. A szuperhős-zsáner sem ismeretlen a számára – igaz, a 2003-as Daredevil – Fenegyerek termetes bukásnak bizonyult.

Hirdetés

„Tudtuk, hogy egy kivételes színészre lesz szükségünk, aki átveheti a DC Comics egyik legnépszerűbb szuperhősének szerepét, és Ben Affleck egyértelműen tökéletes választás volt” – jelentette ki a hír kapcsán Greg Silverman, a Warner Bros igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.