Hirdetés

Betörne Kínába a Netflix



|

Lassul az amerikai növekedés, így a jövőben Kínában erősítene a Netflix.

Hirdetés

Reed Hastings, a Netflix ügyvezetője elárulta, hogy a vállalat továbbra is azon gondolkozik, hogy betörjön a kínai piacra. Szeretnék növelni az előfizetőik táborát. 

Hirdetés

A lépés már csak azért is aktuális, mert az amerikai piaci növekedés lassulóban van. Erre válaszul januárban 130 új piacon jelentek meg, azonban Kínából továbbra is hiányzik a szolgáltatás. Az országban a tartalomszolgáltatóknak sokkal szigorúbb szabályozásoknak kell megfelelniük. 

A Netflix eddig más ázsiai piacokon is nehezen tudott nyitni - például Dél-Koreában és Indonéziában is gond volt a helyi tartalmak és a szabályozások kérdése. 

A Netflix alacsonyabb amerikai és nemzetközi előfizetői növekedést jósolt, mint amit az elemzők vártak. 

A szolgáltatás legfőbb gyengéje a helyi tartalom - a Netflix szerint például idő kell ahhoz, hogy megtudják, mit és hogyan szeretnek nézni a dél-koreaiak. Ennek ellenére komoly befektetésekre készülnek Ázsiában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.