Hirdetés

Billentyűzet az egérben



|

Ha a laptopok billentyűzetének hibáit vesszük sorra, a hiányzó numerikus gombok lesznek a leginkább szembeötlők.

Hirdetés

Pláne, ha ultramobil netbookokról beszélünk, de még a „nagy” laptopok esetében is – a méretért sok mindent feláldoz a tervező: pár ékezetes betűt, és majdnem a komplett numerikus blokkot. A felhasználó pedig beletörődik.

 

 

Vagy miért is kéne? Vessünk egy pillantást a Sun Lihui által tervezett KeyMouse nevű rágcsálóra! Bár a noteszgéped kompakt és épp ezért könnyen hordozható, nem kell lemondanod a megszokott numerikus számaidról sem. Ez a Bluetooth-os egér ellát téged a hiányzó gombokkal, csak fel kell csúsztatnod a kis bogárhátú tetejét, és íme, ott ragyog egy újabb beviteli lehetőség. Egyszerű és nagyszerű, még kevesebb mozgásba is kerül, mintha az egérről odanyúlnál a billentyűzetedhez.

 

Három színben választható: fekete, fehér, piros. Nagyon remélem, hogy hamarosan a tervből megvásárolható valóság lesz!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.