Hirdetés

David Fincher rendezi a Utopia amerikai remake-jének minden epizódját



|

A nagysikerű brit sorozat feldolgozását az HBO rendelte meg.

Hirdetés

A The Guardian szerint David Fincher, a Harcosok klubja, a Social Network – A közösségi háló és a House of Cards direktora fogja rendezni a Utopia című brit sorozat amerikai feldolgozását. A Dennis Kelly által írt „konspirációs thriller” komoly sikereket aratott világszerte – nem csoda, hogy az HBO úgy döntött, megvásárolja a jogait.

Hirdetés

A lap úgy tudja, hogy Fincher a széria valamennyi részét maga szeretné rendezni. A történet középpontjában egy csapat képregény-rajongó áll, akik egy világméretű összeesküvés közepében találják magukat, miután rájönnek, hogy kedvenc rajzolójuk egy titkos, soha nem adott rész is készített Utopia című füzetéből.

„Kedvelem a karaktereket – imádom Dennis őszinteségét és és különleges vonzódását a kockák iránt” – mondta Fincher a The Guardiannak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.