Hirdetés

David Fincher rendezi az HBO Utopia-adaptációját



|

A nagy sikerű brit sorozat első évadát tavaly mutatta be a Channel 4.

Hirdetés

David Fincher és Gillian Flynn megállapodott az HBO-val: ők lesznek a készítői és producerei a tavaly bemutatott brit sikersorozat, az Utopia amerikai adaptációjának. A Channel 4 „konspirációs thrillerét” Dennys Kelly készítette, a producer Kudos volt. A Deadline értesülései szerint a kábelcsatorna feldolgozását Flynn forgatókönyvéből Fincher rendezi majd.

Hirdetés

Az Utopia egy csapat hardcore képregényrajongó történetét meséli el, akik a saját „pop-kulturális thrillerjük” kellős közepében találják magukat, amikor rájönnek, hogy kedvenc rajzolójuk titokban folytatást írt nagy sikerű underground sorozatához. Szerencsétlenségükre a titokzatos kézirat sokkal több egyszerű képregényfüzetnél: azok, akik megpróbálják felkutatni, egy életveszélyes, konspirációval, árulással és hajmeresztő fordulatokkal teli játszmába csöppennek.

Fincher és Flynn sokat dolgoznak együtt: nemrég fejezték be a Gone Girl című filmet, amelyet október 3-án mutatnak be az amerikai mozik. Az HBO számára komoly fegyvertényt jelent, hogy sikerült megnyerni őket a produkciónak – különösen azután, hogy három évvel ezelőtt a Netflix elszerződtette az orruk elől a szerzőpárost.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.