Hirdetés

Denon-Freecom bemutató



|

Jó példa a digitális szórakoztatás és a számítástechnika összeolvadására a kezes adattárolóiról is ismert Freecom és a Hi-Fi területén mérvadó Denon nemrégiben tartott audio bemutatója.

Hirdetés

Az erősítő egyesít mindent, ami az otthoni zenehallgatás, házimozizás és kapcsolódó számítástechnika mai fogalomkörébe tartozik: 6.1 hangzás, SACD lejátszás, HD-CD dekóder, mikrofonos behangolás, többcsatornás bi-amp erősítés, háromhelyiséges zónakiosztás, HDMI be- és kimenet, video jelfeldolgozás (Faroudja chip), makro lépéssorozattal tanítható távirányító, USB és Ethernet bemenetek.



A leghasznosabb ötlet a zsinórok dzsungelének felszámolására a 20 különféle audio és hangkábelt kiváltó DENON Link egyvezetékes csatlakozási megoldása RJ-45 aljzaton. A hálózatba kötött Freecom szerver segítségével az internetre feljelentkezve webes rádióadókat illetve lekért vagy tárolt digitális audiofelvételek, illetve videoállományok hangját képes kompromisszum nélkül megszólaltani.



A Freecom FSG-3 nem csak UPnP médiaszerverként használható, hanem tartalmaz egy internetes útválasztót és egyebek között HTTP, FTP, SSH, mySQL és nyomtatókiszolgáló is található benne, azaz komplett kisirodai- és hobby szerverként megállja a helyét. Hamarosan megjelenik WiFi-s változata is. Bővebben a PC World szeptemberi számában olvashatnak az FSG-3-ról.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.