Hirdetés

Dexter konzolra



|

A népszerű sorozatot utolérte végzete: játék lesz belőle.

Hirdetés

A játékot Marc Ecko divatdiktátor cége adja majd ki több platformra, melyek közt ott van az Sony PlayStation 3 és a Microsoft Xbox 360 is. Az orrszarvús cég nem számít újnak a játékpiacon, sokan ismerhetik a „Getting up" graffiti-játékot, de igazi átütő sikert még nem sikerült elérnie.

 

A sorozat egy törvényszéki szakértő életét mutatja be, aki nappal rendesen elvégzi munkáját, éjjel viszont rosszfiúkat darabol élve. A főszerepben Michael C. Hall látható, akinek alakítása sokak szerint elviszi a hátán az eredetinek semmiképp nem mondható ötletet. (Félreértés ne essék, a PC World szerkesztősége nagy rajongója a sorozatnak.)

 

A Marc Ecko Entertainment több fejlesztővel is tárgyal a Dexter játékról, de többször hangsúlyozták: szorosan együtt fognak működni a Showtime-mal, hogy a sorozat rajongóit ne érje csalódás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.