Hirdetés

Digitális mozik a valóságban



|

Hamarosan digitálissá válhatnak a mozik, a programot sokan támogatják.

Hirdetés

 

Rövid időn belül kezdetét veheti a mozik digitálissá alakulása. A kezdeményezést olyan filmipari óriások támogatják mint a Warnor Bros. vagy a Universal, de a DCIP is is bekapcsolódott a programba.

 

A digitalizásálnak hála a mozik nem a hagyományos módon kapják majd meg a filmeket, hanem műholdakon keresztül, vagy másképp, de digitális tartalomként. Mindez várhatóan több előnnyel is jár majd: a filmek sokkalta gyorsabban kerülnek majd adásba, az adások időpontjai rugalmasabbak lesznek.

 

Anyagiakban is megtakarítást jelenthet a változtatás, hiszen szállítási díj sem lenne többé. A kalózok megfékezésére egy olyan digitális terjesztőrendszert találtak ki, amelyhez a legminimálisabb számú embernek lesz hozzáférése; így kerülvén el a mozifilmek kiszivárgását. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor kezdődhet a mozik digitálissá alakítása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.