Hirdetés

E-könyv-olvasó a Samsungtól is



|

A Samsung is belépett azok közé, akik e-köny-olvasót kínálnak: érkezik az SNE-50K.

Hirdetés

 

Azt nem tudni, hogy a Samsung mostani, elsőnek mondott e-könyv-olvasója milyen rokonságban áll a Papyrus-szal, a most bemutatott eszközzel mindenesetre a Samsung belép erre a talán még kevésbé népszerű piacra. Először Dél-Koreában, később a tervek szerint máshol is.

 

Az SNE-50K 512 megabájt beépített memóriával rendelkezik, amin körülbelül 400 átlagos könyv fér el. Az öt hüvelykes érintőképernyő mellé stylus is tartozik - a panel 800 x 600 pixel megjelenítésére képes. A mindössze 9 milliméter vastag készülék akkumulátora 4320 oldalmegtekintést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel.

 

A jegyzettömbnek is használható SNE-50K egyik legfájdalmasabb hiányossága - így valószínűleg nem veszi fel a Kindle-lel a versenyt -, hogy sem internet-, sem vezeték nélküli kapcsolatra nem képes. A 200 grammos eszköz elsőként Dél-Koreában lesz megvásárolható a Kyobo Bookstore közreműködésével. Más kontinensekre a tervek szerint a prototípusok jövő januári CES-bemutatója után juthat el az e-könyv-olvasó.

 

sne-50k.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.