Hirdetés

E-reader, amilyet még nem láthattunk



|

Rendkívül dizájnos és könnyen hordozható. Csavard fel az... e-readered.

Hirdetés

A magamfajta papírfanok talán nehezen barátkoznak meg az olvasás ezen formájával, de még én is elismerem, hogy sok előnye van az e-readerek technológiájának. Lehet, hogy eljön az idő, amikor a frissen nyomtatott könyv újszagát, egy jó borítóba való belefeledkezést, az önfeledt szamárfülezést felcserélem majd a kompakt, könnyű, több száz kötetet is magába foglalható, kényelmes eszközre?... Előfordulhat. Vagy akkor már egyből beszerzek magamnak egy ilyet, amint Dragan Trencevski terve valósággá válik.



Az e-Roll névre hallgató terv, ha megvalósul, egy összecsukható esernyő méretű henger lesz tulajdonképpen, amelyből, ha alkalmas az idő az olvasásra, csak elő kell húznunk a megjelenítő felületet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.