Hirdetés

Egyetemen tanít meg appot fejleszteni az Apple



|

Nápolyban nyílik meg az Európai iOS Appfejlesztő Központ.

Hirdetés

Még januárban jelentette be az Apple, hogy hamarosan megnyithatják első európai appfejlesztő központjukat Olaszországban. Az eredeti tervektől eltérően végül egy oktatási intézményt választottak partnernek, a képzések helyszíne így a nápolyi Universitá di Napoli Federico II egyetem lesz.

Hirdetés

A tanulók -induláskor 200 szerencsés- az első szemeszterben az iOS programok fejlesztésével ismerkednek majd meg részletekbe menően. A második félév témája az applikációk tervezése mellett a startupok működése lesz, ezzel kapcsolatban az Apple helyi partnerei is megosztják tapasztalataikat a hallgatókkal, amihez természetesen minden szükséges hardver és szoftver rendelkezésre fog állni.

Az European iOS App Development Center Nápolyban októberben startol el, a kilenc hónapos kurzus az olasz és európai diákoknak egy teszt kitöltése és egy személyes interjú után ingyenes, a többiek ösztöndíjprogram keretében juthatnak be. Ha tanulónak, esetleg oktatónak jelentkeznél, az intézmény weboldalán találhatsz további információkat, érdemes azonban észben tartani, hogy az Apple tervei szerint több helyszínen is nyílik majd hasonló fejlesztő központ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.