Hirdetés

Elárverezik a Breaking Bad kellékeit



|

A Sony Pictures több száz Breaking Bad-relikviát bocsát árverésre. Köztük Walter White legendás Pontiac Aztekjét.

Hirdetés

Sokunk legnagyobb sajnálatára, hamarosan befejeződik az AMC történetének egyik legsikeresebb sorozata, a Breaking Bad. A gyártó Sony Pictures illetékesei úgy döntöttek, hogy több száz, a forgatások során használt kelléket árverésre bocsátanak; a tárgyak kikiáltási ára 10 és 5000 dollár között lesz.

Az aukción olyan relikviákra licitálhatnak a rajongók, mint Jesse Pinkman DEA-s bögréje vagy éppen Hector Salamanca tolószéke. A The Verge szerkesztői vették maguknak a fáradtságot, hogy átnyálazzák a katalógust: véleményük szerint a legkapósabb tételek Walter White legendás Pontiac Aztek személygépkocsija és Walt Whitman Fűszálak című verseskötetének egy dedikált példánya lesznek majd.

Hirdetés

A kellékeket a Screenbiden árverezi el a stúdió. A befolyó összegeket szokatlan módon nem jótékony célokra szánják: egész egyszerűen hozzácsapják a Sony bevételéhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.