Hirdetés

Elfeledett játékteremre bukkantak egy japán épületben



|

A több mint ötven játékgép egy része még ma is üzemképes.

Hirdetés

A Csiba perfektúrában található, mindeddig üresnek hitt épületet nemrég vásárolta fel egy hölgy, aki a rejtett kincsekről mit sem sejtve kötötte meg az üzletet. Az első látogatásakor azonban meglepődve tapasztalta, hogy két szintet megtöltenek a 90-es évek arcade játékgépei.

Hirdetés

A meglehetősen régóta érintetlenül porosodó, több mint 50 masina egy része - meglepő módon - még most is használható állapotban van, azonban a legtöbb gép sajnos még a bekapcsolásig sem jut el, így könnyedén előfordulhat, hogy a jelenleg még működésképtelen eszközök további vagyonokat érő videojáték-régiségeket rejtenek. Az eddigi sikeresen beüzemelt gépeken olyan klasszikusokra bukkant a tulaj mint a Street Fighter, vagy a Metal Slug, de Pac-Man és Donkey Kong klónok is gazdagítják a gyűjteményt.

A hihetetlen felfedezés ellenére a szerencsés vevő nem tervezi visszaállítani a játékterem eredeti állapotát, sőt az arcade-gépek egy részét már felkészítette az amerikai importra, ahol azonnal kalapács alá kerülnek majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.