Hirdetés

Elképesztően szép az első 3D-nyomtatott könyvborító



|

A Riverhead Books és a MakerBot Chang-rae Lee On Such a Full Sea című könyvét bújtatta futurisztikus borítóba.

Hirdetés

Nem rossz ötlet egy, a jövő Amerikájában játszódó regényt futurisztikus borítóba öltöztetni. A Riverhead Books könyvkiadó a MakerBottal közösen elkészítette a világ első 3D-nyomtatott borítóját: a mutatós tokot Chang-rae Lee On Such a Full Sea című regényéhez gyártották le.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a kiadók eddig még nem csaptak le a 3D-nyomtatásban rejlő lehetőségekre. A MakerBot szakembereinek első körben darabonként közel harminc órájukba telt, mire kiprintelték a spéci tokokat – igaz, miután finomhangolták az eljárást már „csak” 15 óra kellett ugyanehhez.

A különleges tokok a könyv limitált példányszámú kiadásához járnak, amelyhez 150 dollárért juthatnak hozzá a vastag pénztárcájú irodalomrajongók. A hagyományos kiadás 27,95 dollárba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.