Hirdetés

Élvezze a zenét - másképp...



|

Az iBuzz Two kiegészítő megváltoztatja minden eddigi elképzelését

Hirdetés

Az Apple iPod zenelejátszójának megjelenésével a gyártók rájöttek, hogy az mp3 lejátszókhoz gyártott kiegészítőkben legalább akkora pénz van, mint magában a készülékben.

 

Minden bizonnyal a LoveHoney félreértelmezte az mp3 lejátszó fogalmát, amikor megalkotta az iBuzz Two "segédeszközt". Nos, mostantól a ritmust nem csak hallani, hanem érezni, vagy esetleg élvezni is fogjuk - de másnak is örömet szerezhetünk vele, feltéve, hogy képesek vagyunk 35 angol fontot - körülbelül 13 ezer forintot - rááldozni.

 

De valójában mi is az iBuzz? Nos, ezt nem írjuk le, inkább nézzék meg a videót, és közben engedjék szabadjára fantáziájukat, mert ez bizony nem az, mint amire először gondolnak.

 

 

ibuzz_large.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.