Hirdetés

Elysium jár a PC World előfizetőknek



|

Ha most negyedévre előfizetsz magazinunkra, akkor a 4935 forintért nem csak három PC World magazin lehet a tiéd, hanem az Elysium DVD film is.

Hirdetés

A távoli jelenben a társadalom szerencsés része az online PC World mellett a nyomtatott magazinhoz is hozzájuthat, annak minden tudásával, teljes verzióival és ajándék biztonsági szoftvereivel együtt, míg a többiek csak a weboldalakból tájékozódhatnak, így elzárkózva minden információtól, amit a PC-s Elysiumban élőknek megadatott. Szegények! Most felnyitjuk olvasóink szemét, hiszen nem csak kedvezményes áron kínálunk bebocsátást a PC World magazin előfizetői táborába, hanem a negyedéves előfizetésünk mellé a Matt Damon által fémjelzett Sci-fi mozit is ajándékba adjuk. Íme a film előzetese:

 

 

A mozifilm DVD-je mellett a PC World magazin három lapszáma is tiéd lehet 4935 forintért, ami több mint 1000 forint megtakarítást jelent, mintha a lapot az újságárusnál kellene megvenned. Garantáljuk ezen felül, hogy minden hónapban eljuttatjuk neked a legjobb biztonsági programok legfrissebb verzióit, amelyeket ingyen használhatsz, valamint hónaponként legalább egy értékes ajándékkal meglepünk majd.

Hirdetés

Megtetszett az ajánlatunk? A webáruházunkból beszerezheted!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.