Hirdetés

Filmajánló - A galaxis védelmezői



|

Nagyot dobban a héten a játékosok szíve, ugyanis bemutatkozik a Ratchet és Clank film, de akad itt egy fekete komédia és anyák napjára időzített családi film is.

Hirdetés

A forgalmazók értelemszerűen nem erőltették meg magukat a nyári szezon indulása előtti utolsó héten (a Dzsungel könyvén már túl vagyunk). Amerika Kapitány és Vasember összecsapásáig azonban le kell vezetni valamivel a várakozást, és az aktuális ünnephez igazodva azért van itt könnyed és fekete humorral átitatott romantikus vígjáték, valamint játékadaptáció is. A CineStar segít a választásban.

Hirdetés

Ratchet és Clank: A galaxis védelmezői

Ugyan ez az év az Assassin's Creed és a Warcraft játékadaptációitól hangos, a kisebbeken kívül azok a játékosok is megkapják a magukét, akik játszottak az eredeti Ratchet és Clank játékok valamelyikével. Ebben a két szokatlan hős szövetkezik a galaktikus rangerekkel, hogy megóvják a galaxist egy bolygópusztító fegyvertől. Aki kedvet kapott a több mint tíz éves múltra visszatekintő sorozathoz, annak ajánljuk figyelmébe a megújult és az alapoktól újragondolt első részt az Insomniac Games fejlesztésében.

Gyilkos páros

Híján vagyunk a fekete komédiáknak, de a Gyilkos páros című romantikus vígjáték akár hiánypótló is lehet a műfaj rajongóinak a körében. A Nagy Ő-re váró Martha találkozik végre az igazival, aki azonban egy banda elől bujkáló, laza bérgyilkos és megvan az a sajátos szokása, hogy nem a kiszemeltet, hanem a megbízót teszi el láb alól, amivel sokak haragját vívta ki. Az abszurd felállást az olyan színészek teszik élvezetessé, mint a filmiparban méltatlanul alulhasznált Sam Rockwell vagy a mindig bájos Anna Kendrick, hogy Tim Rothról ne is beszéljünk.  

Anyák napja

Miután a Micsoda nő! rendezője, Gary Marshall megirigyelte Richard Curtis klasszikus karácsonyi vígjátékának, az Igazából szerelemnek a sztárkavalkádját és színészfelhozatalát, ő is elkészíti rendre a maga verzióját, csak karácsony helyett Valentin-napra vagy Szilveszter éjjelre időzítve azok különálló kis történeteit. Most Anyák napja van soron, amelybe olyan arcokat rántott össze a veterán rendező, mint Julia Roberts, Kate Hudson, Jason Sudeikis vagy Jennifer Anniston. Ha kedveskedni akarunk a kedves anyukának valamivel e jeles nap alkalmából, akkor ez tökéletes választás lehet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.