Hirdetés

Filmajánló - A Keresztapa támadása a Fehér Ház ellen



|

Támadnak a gengszterek, a terroristák és a tini lázadók.

Hirdetés

Gaz terroristák ismét az elnökre támadnak, a Corleone-család ismét tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot (na meg lófejet az ágyba), a lázadó tinik pedig ismét… ööö… lázadnak. Ezen a héten is lesz mit nézni a moziban, a CineStar pedig továbbra is segít választani.

Hirdetés

Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma

3 évvel ezelőtt kellemes meglepetésként, vagy inkább bűnös élvezetként könyveltük el, amint Gerard Butler megmentette az Egyesült Államok elnökét egy a 90'-es évek egyszerűségét és patriotizmusát hirdető moziban, a Támadás a Fehér Ház ellen pedig Die Hardabb volt az azévi Die Hardnál. A siker pedig nem maradt el, és meg is érkezett a folytatás, csak ezúttal Londonba helyezték át a cselekményt, ahol valakik a világ vezetőire támadnak, amikor azok egybegyűlnek a brit miniszterelnök temetésére, így az ismét testőri szolgálatot ellátó Mike Banningnek (Gerard Butler) újfent meg kell védenie az elnököt (Aaron Eckhart) a rá leselkedő veszélytől.

A Keresztapa

Újabb halhatatlan klasszikus tér vissza a vásznakra, amely minden valamire való filmrajongónak visszautasíthatatlan ajánlat. A Pannonia Entertainment jóvoltából ugyanis nagyvásznon élvezhetjük Francis Ford Coppola mesterművét, méghozzá eredeti nyelven, így Marlon Brando Oscar-díjas és egyben filmtörténeti jelentőségű alakítását teljes mértékben élvezhetjük, ahogy Al Pacino, James Caan, Robert Duvall és Diane Keaton játékát is.

A beavatott-sorozat: A hűséges

Az Éhezők Viadala-light záróakkordja is megérkezett, pontosabban - hollywoodi jó szokáshoz mérten - annak az első fele. Most, hogy Tris és Négyes kimerészkedtek a falon túlra, a megpróbáltatásoknak még nincsen vége, ugyanis védőőrizetbe veszi csapatukat a titokzatos Genetikai Jóléti Hivatal. Természetesen minden korábbi szereplő visszatér, viszont az előző részt, a Lázadót is jegyző Robert Schwenke a befejező rész élére már nem tér vissza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.