Hirdetés

Filmajánló: A laza kémek adnak a stílusra



|

A spionok már gyakorlatilag a spájzban vannak, miközben éppúgy borzonghatunk, mint ahogy kikapcsolódhatunk a családdal.

Hirdetés

A kémek éve újabb szintjét érte el, ugyanis ezen a héten kettő - igaz, meglehetősen könnyed - film is érkezik a témában, de a horror rajongói éppúgy megtalálhatják a számításaikat, mint ahogy a családosok is a CineStar ajánlásával. 

Hirdetés

Az U.N.C.L.E. embere (The Man from U.N.C.L.E.)

Guy Ritchie két Sherlock Holmes után most a kémbusinessben próbál szerencsét az azonos című, 60'-as évekbeli sorozat adaptációjában, amit rendhagyó módon nem modernizált, hanem meghagyott az eredeti korszakában, ezzel különleges ízt adva az egésznek. Az U.N.C.L.E. emberének sztorijában a CIA  és a KGB leghatékonyabb embere, Napoleon Solo (Henry Cavill - Az Acélember, Csillagpor) és Ilja Kurjakin (Armie Hammer - A közösségi háló, A magányos lovas) kénytelen összefogni, hogy megvédjék egy eltűnt atomtudós lányát (Alicia Vikander - Ex Machina), és ezzel együtt a végére járjanak, hogy egy titkos szervezetnek pontosan mi is a terve az atomtöltetekkel. A rendező végérvényesen sikeresen átigazolt a nagyköltségvetésű mozik világába, de közben a rá jellemző stílust sem hagyta otthon, bele értve a cool szövegeket és a jobbnál jobb zenéket.

BeSZERvezve (American Ultra) 

Akárki lehet beépített ügynök, még titkon Te is. Ja, hogy nem tudsz róla? Mert még senki sem mondta el azokat a mondatokat, amelyekkel aktiválhatnak. Ez történik az egyszerű sarki közértes Mike-al, akit Jason Bourne-hoz hasonlóan kockázatos tényezőnek nyilvánítanak, ezért megpróbálják likvidálni, de az aktivált ügynökkel nincsen könnyű dolguk… ráadásul még irgalmatlanul be is van tépve. A vérbő komédiák rajongói minden bizonnyal megtalálják a BeSZERvezvében a számításaikat, ahogy azok is, akik antipatikusnak találják a főszereplő duó Jessie Eisenberg-Kristen Stewart párost, mivel "kedvenceiket" a történet kiteszi pár sokkoló megpróbáltatásnak.

Sinister 2 - A gonosz háza (Sinister 2)

Ritkán sül ki abból valami jó, ha egy horrornak folytatás készül, de nagy ritkán történnek csodák. Mindenesetre a három évvel ezelőtti, Ethan Hawke főszereplésével készült első rész után ezúttal egy anyuka költözik be az ikerfiaival a házba, ami - ahogy az egy kísértethistóriától elvárható - sötét és hátborzongató titkokat rejt. A horror rajongóknak minden bizonnyal kihagyhatatlan darab.

Irány a bárka! (Ooops! Noah is Gone...)

Az Irány a bárka! előzetesével rendre találkozhattunk az elmúlt hetek előzetesei között, most viszont megérkezett végre a mozikba is. Dave és fia, Fancsi megpróbál feljutni Noé bárkájára, mielőtt jönne az árvíz és ez egy kis csellel sikerül is, azonban apa és fia elkeverednek egymástól, ez pedig egy hatalmas kalandba torkollik. A kisebbek és az őket elkísérő szülők és nagytesók is biztosan megtalálják a számításaikat ebben a kedves kis animációs filmben, ha másért nem, akkor az előzetesekben is ellőtt zseniális Tetris poénért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.