Hirdetés

Filmajánló - Agyatlan agyhalottak és élőholtak



|

A Hotel Transylvania 2 a szörnyeivel szórakoztat, Tom Hardy-t duplán fogyasztjuk, a The Walking Dead és a Jurassic World paródiák pedig lezsibbasztanak.

Hirdetés

Elkezdődött az év végi hajrá, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy ezen a héten a bőség zavarával küzdünk az izgalmasabbnál izgalmasabb filmektől: jönnek a komolyan vehetetlen élőholtak, a gyerekes vámpírok, a szadista gengszter ikerpár, a maximalista kötéltáncos és a dínók.

Hirdetés

Hotel Transylvania 2. - Ahol még mindig szörnyen jó

Ismét megszállunk a szörnyhotelben, ahol Drakula immár megbékélt emberi vejével, sőt már az unokáját pátyolgatja, aki mintha nem egészen úgy funkcionálna, ahogy azt egy igazi vámpírtól elvárhatná az em… izé… a vérszívó. És ez az idősebb generációnak nagyon nincsen ínyére.

Kötéltánc

Jelenleg a világ kisebb fajta Vissza a jövőbe lázban ég, hiszen a filmtrilógia most ünnepli a harmincadik évfordulóját (plusz a Cápa 19 premierje is itt van már a kanyarban), miközben ezek legendás rendezője, Robert Zemeckis egy igazi, szó szerint szédítő 3D-s élménnyel rukkolt elő, mely a Világkereskedelmi Központ ikertornyai között végrehajtott kunsztot és annak kulisszáit mutatja be, vagyis azt, hogy Philip Petit miként ment át a két torony között egyetlen kifeszített kötélen.

Legenda

Ha pedig már az igaz történeteknél járunk, akkor duplázzunk, de ne csak a megtörtént eseményekből, hanem a színészekből is. Tom Hardy alakítja ugyanis a 60'-as évek Angliájának hírhedt gengszter testvérpárosát, a Kray-ikreket ebben a stílusos felemelkedés és - ahogy az ilyenkor lenni szokott - bukás történetben.

Sétáló agyhalottak

A The Walking Dead rávilágított arra, hogy milyen szörnyű is a zombiapokalipszis, a Sétáló agyhalottak viszont a sosem mesélt árnyoldalakról is beszél: például mi van akkor, ha az emberek kénytelenek feladni Facebook és Twitter-fiókjaikat, mindezek tetejében pedig még az online pornó is megszűnik.

Jurassic város

A Jurassic World idén szédítő sebességgel hozta vissza az őshüllőket a köztudatba, amit igyekeznek minél inkább meglovagolni. A tudósok ez esetben is Istent játszottak és feltámasztották a Föld egykori királyait, akik annak rendje és módja szerint el is szabadulnak Los Angelesben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.