Hirdetés

Filmajánló - Állati kémek



|

Nyomozó állatok, állatkodó spionok és római vakáció.

Hirdetés

Kicsiknek szól, mégis sokrétű, felnőttek a célközönsége, mégis szerethetően dilettáns, a kettő között félúton pedig ott egy turisztikai filmként is funkcionáló romantikus vígjáték. Ezen a héten is lesz mit nézni a mozikban, minden korosztálynak, a CineStar pedig segít eligazodni a premierek között. 

Hirdetés

Zootropolis - Állati nagy balhé

Míg a Pixar lassan csak szökőévente rukkol elő egy-egy gyöngyszemmel, addig a nagy testvér Disney ismét régi fényében tündököl. A Zootropolist a külföldi kritikák a stúdió elmúlt 20 évének a legjobbjai között tartják számon, amelyben a lelkes és kezdő rendőr nyuszi, Judy Hopps szövetkezik a simlis, de jóravaló rókával, Nick Wild-al, hogy felgöngyölítsenek egy rejtélyes eltűnéssorozatot. A szemkápráztató animáció mellett az imádni való figurák és a kicsiknek valamint nagyoknak egyaránt szóló humor garantáltan magával ragadja a közönségét.

Agyas és Agyatlan

Az elmúlt évben a kémeknek állt a világ és mind a komolyabb próbálkozások, mint a Mission: Impossible - Titkos Nemzet, a Spectre - A Fantom visszatér, vagy a Kémek hídja, mind pedig a könnyedebb alkotások, mint a Kingsman vagy A kém elsöprően sikeresek voltak. Most A hihetetlen Hulk, A titánok harca és a Szemfényvesztők rendezője kóstol bele a műfajba, és ehhez magát Boratot, azaz Sacha Baron Cohent hívja segítségül. Adva van két testvér, akiket a sors még gyerekkorukban elválaszt egymástól. Az egyikük egy igazi brit szuperkém lesz, míg a másikuk egy… nos, egy igazi suttyó. Azonban most előbbi lebukása miatt szövetkezniük kell, hogy megmentsék a világot az Agyas és agyatlanban

Minden út Rómába vezet

Azért a romantika kedvelői is megkapják a magukét ebben a tipikus romantikus komédiában. A neves főiskolai tanárnő (Sarah Jessica Parker) gyakran látogatja meg fiatalkora szerelmeinek a helyszínét, Toszkánát. Ezúttal zűrös lányával mennek vakációzni, hogy a kapcsolatukat helyrehozzák, ahol is összefutnak a nő fiatalkori szerelmével. A lány egy hirtelen ötlettől vezérelve megszökik a férfi idős anyjával és Rómába tartanak, a két egykori szerelmes pedig a nyomukban, ami "nem várt" hatásokkal jár mindkét fél számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.