Hirdetés

Filmajánló - Az idő urai



|

A héten három olyan film kerül a mozikba, amelyek mindegyike az idővel kapcsolatos: megjött az új Cloverfield film, bemutatkozik a magyar időhurok és harmadszorra is jöttünk, láttunk, visszamennénk.

Hirdetés

A heti bemutatókat tekintve mindegyik film valamilyen szinten az idő és annak kacifántosságának a jegyében telik. Lesz itt csavar és utazás is az időfolyamban, pedig egyik sem egy Doctor Who epizódhoz készült. A CineStar segít a választásban. 

Hirdetés

Cloverfield Lane 10

Pár hónapja a semmiből bukkant fel a J.J. Abrams produceri felügyelete alatt készült 2008-as szörnyfilm, a Cloverfield spin-offjának az első előzetese. A kritikák odakint éltetik ezt az ezúttal teljesen más közegben és tónusban játszódó kamaradrámát, amelyben egy lány próbál az autóbalesetét követően megszökni egy óvóhelyről, ahová két férfi cipelte, mondván megmentették az életét a kint tomboló vegyi támadástól. Az igazság azonban sokkalta borzasztóbb ennél.

Hurok

Ritkán látni kísérleti magyar filmet, pláne jót is, de a Huroknak minden esélye megvan rá, hogy az legyen. Ádám (Száraz Dénes) illegális szerekkel kereskedik, és barátnőjével (Martinovics Dorina) leakarják nyúlni a következő szállítmányt és külföldre menekülni. Azonban a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy tervezik, ezek után az események láncolata nem feltétlenül a szokványos mederben folytatódnak tovább.

Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3. - A forradalom

A kilencvenes évek okkal kultikussá vált vígjátéka volt nálunk is a Jöttünk, láttunk, visszamennénk és annak folytatása, amelyben a jó Godefroy lovag (Jean Reno) és balga segítője, Jacques-Foches (Christian Clavier) a középkorból napjainkban köt ki, felborítva ezzel későbbi leszármazottaik életét. Talán ennyi évvel később megkésett egy folytatás, de sem Reno, sem pedig Clavier nem változott egy szemernyit sem és ezúttal korunk helyett a francia forradalom vérzivataros korszakát dúlja fel… vagy éppen okozza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.