Hirdetés

Filmajánló - Batman kontra Superman



|

A héten valódi legendák feszülnek egymás ellen a vásznon Superman és Batman képében, de azért van itt egy kis családi dráma is, alternatívaként.

Hirdetés

Az idei év első blockbuster monstruma végre elérkezett a hazai mozikba, de a meghitt mozik rajongói is megtalálhatják a számításaikat. De a CineStar szerint nagy valószínűséggel úgyis mindenki a szuperhősök összecsapására lesz kíváncsi.

Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

A DC is végre érdemben szembe száll a Marvel filmes univerzumával, hiszen három évvel Az Acélember felemás fogadtatása után a Zack Snyder által kiépített univerzumban annak két legemblematikusabb alakja, Batman csap össze Supermannel, akinek van aki örül, van aki nem, de mindenképpen látványban gazdag mozihoz lesz szerencséje a nagyérdeműnek. A meccs kimenetele viszont kérdéses, hiszen bármelyikük is győz, a nézők nem veszíthetnek (még a szinkronnal sem).

Hétköznapi titkaink

Egy anya halálát kétségtelenül nehéz feldolgozni, pláne egy egész családnak. Az apa immár egyedül neveli kisebbik fiát, akivel egyre jobban eltávolodnak egymástól, míg az idősebbik fiú várandós feleségével él együtt és tér vissza a szülői házba. Azonban az elhunyt fotóriporter anya képeiből kiállítást szerveznek, ami régi sebeket tép fel. A Hétköznapi titkaink igazi megrázó alkotás, csak a drámakedvelőknek ajánlott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.