Hirdetés

Filmajánló - Boszorkányok, bérgyilkosok és mesehősök



|

Ezen a héten Vin Diesel boszorkányokat űz, Hugh Jackman mesebeli kalózként gonoszkodik, Benicio Del Toro bérgyilkosnak áll.

Hirdetés

Szépen-lassan belépünk a télbe és vele együtt a karácsonyi szezonba, de előtte még hátravan néhány nagyobb őszi premier, amelyek közül a CineStar segít választani. 

Hirdetés

Az utolsó boszorkányvadász

Breck Eisner (Harmadik típusú emberrablások, Szahara, A tébolyultak) akciójában Vin Diesel kardra cseréli a Halálos iramban széria kormányát és a mérföldek helyett a boszorkányokat küzdi le. Kaulder, a boszorkányvadász képében egy olyan harcost alakít, akinek 500 évvel korábban sikerült legyűrnie a boszik királynőjét, csakhogy az halhatatlanságra kárhoztatta hősünket. Napjainkban viszont akadnak olyanok, akik megpróbálják feltámasztani az úrnőt, ezért Dieselnek és csapatának (Elijah Wood, Michael Caine, Rose Leslie) mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy megakadályozzák ezt. Vérbő akció ez a száguldó cirkusz sztárjával, egyenesen a műfaj szerelmeseinek címezve. 

Sicario - A bérgyilkos

Denis Villeneuve (Fogságban, Felperzselt föld) új filmje egy kemény témájú, székhez bilincselő akcióthriller, amely a drogháborút és annak földi poklát járja körbe bebizonyítva, hogy a világon rengeteg gonoszság létezik, de ezek közül az egyik legnagyobb az emberi természet. Olyan színészek tolmácsolják nekünk a Sicario meggyőző karaktereit, letisztult brutalitását és a magvas, egy gyomorba vágással felérő üzenetét, mint Benicio Del Toro, Emily Blunt, Jon Bernthal és Josh Brolin, ez pedig már elég indok arra, hogy jegyet váltsunk rá. 

Pán

Bizonyára keresve sem találnánk olyat e planétán, aki még ne hallott volna Sohaországról és annak lakóiról, hiszen számos alkalommal és formában találkozhattunk már a mesehősökkel. Joe Wright is ehhez a jól ismert történethez nyúlt, csakhogy egy egészen másfajta sztorit kapunk tőle, amit bár ugyanazokkal a szereplőkkel mesélnek el, mégis számos új kalandra csodálkozhatunk rá általa. Ebben a Pánban címszereplőnk (Levi Miller) azzal a sráccal barátkozik, akiből később a rettegett kalóz, Hook kapitány (Garrett Hedlund) lesz, viszont van egy közös ellenségük is Feketeszakáll (Hugh Jackman) képében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.